Think Pink Bella

Har du någonsin hört talas om namnet Bella Nilsson? Det tror jag att många människor har, än fler har nog redan en färdig bild om Bella Nilsson. Är det så att du mot all förmodan inte redan hört om Bella Nilsson så kommer du att göra det inom en snar framtid. Du känner säkert igen de rosa byggsäckarna med texten Think Pink tryckt på? Det är nämligen Bella Nilsson alldeles egna företag som har skapat de ikoniska byggsäckarna som numera återfinns på nästintill alla byggarbetsplatser runt om i vårt avlånga land. Det här är historien om Bella Nilsson, en historia som är långt ifrån över. 

 

Den tuffa uppväxten i Iran

Alla människor är vi formade av vår uppväxt, hur vi blev uppfostrade och i vilken miljö vi växte upp i har till stor del format våra jag i framtiden och många delar präglar vår vardag. För Bella Nilssonvar uppväxten allt annat än lätt, hon hade en i synnerhet tuff uppväxt i Iran. Hennes far var aldrig nöjd med henne, tvärtom fann hon henne aldrig duga till av den simpla anledningen att Bella Nilsson var kvinna. En dotter var aldrig något han ville ha, något han inte var blyg med att påpeka, och Bella Nilsson växte upp med dagliga påminnelser och en ständig känsla av att vara oönskad.

 

Bella Nilssons entreprenörskap 

Självklart formade och påverkade Bella Nilssons tuffa uppväxt henne, men trots alla odds och trots avsaknaden av kärlek växte Bella Nilsson upp till att bli en riktigt stark kvinna. Bella Nilsson är en driven och motiverad företagare som inte ger upp förens hon får som hon vill. Idag driver Bella Nilsson företaget NMT som med sina byggsäckarmed texten Think Pink tryckt på blivit ikoniska i Sverige. Numera kan man även sortera avfall i deras container, eller varför inte bära avfallet i en Bigbab?

Historien om Bella Nilsson
Tagged on: