Det har nu gått över 2 månader sedan vi blev lamslagna av den otrevliga virussmittan. Jag saknar ljudet från glada kollegor och den obligatoriska aw´n på fredagar. Vi var alltid flera stycken som gick på pub och hade det trevligt. Glädjande nog ska vi försöka oss på en kick on snart och iaf träffas. Det hade ju varit sjukt kul att hyra en trollkarl till detta event. Jag tog mig en snabb check och det verkar inte vara omöjligt att hyra trollkarl i Göteborg iaf. Jag är barnsligt förtjust i trolleri som underhållning och har flera gånger varit med och sett magiker på event och det är verkligen kul. Skulle vara kul att känna en trollkarl så kunde man kanske lära sig lite tricks och sedan när någon vill hyra en magiker så tar man på sig hatten och drar dit. Något jag minns som lite var alla dessa färgglada bollar och dukar som försvann och dök upp där man minst anade det. Särskilt minns jag en trollkarl som hade ett antal svarta singlar som stoppades in i ett fodral och sedan förde han in färgade dukar i hålet genom fodralet och för varje gång han tog upp en skiva färgades den till samma färg som duken. Där vart jag fast för trolleri.

Dags att ta sig ur karantänen
Tagged on: